Vinduesvisker til Opel

En del af os er slemme til at nedprioritere udskiftning af vinduesviskerne på vores bil. Og det er let at gøre den fejl, for de fungerer jo selv efter flere år uden udskiftning. Men det har sin egen pris. For at undgå at miste sigtbarhed kan du benytte dig af vores abonnement på vinduesviskere.

Kør ansvarligt – Hold din sigtbarhed ved lige

Med et abonnement på vinduesviskere undgår du de mange ulemper som forekommer, når du undlader at udskifte dit viskeudstyr. Som de fleste sikkert har oplevet, men måske ikke alle har skænket en ekstra tanke, så bliver dine vinduesviskere slidte efter brug.

Efter en sommer med hyppig brug til fjernelse af et utal af insekter bliver din viskergummi medtaget. På samme måde kan du i vinterhalvåret opleve nedsat sigtbarhed, når dine viskeblade pisker frem og tilbage for at holde regn og sne borte fra ruden. Dertil bliver viskerne også ofte anvendt, når der er frost på roden, for at fremskynde processen med at få isen bort.

Alt dette tager på dine gummiviskeres kræfter og det er derfor nødvendigt, at udskifte viskerne indimellem.

Men hvor ofte bør du egentlig udskifte dine vinduesviskere?

Foretag regelmæssig udskiftning af vinduesviskere med billigt abonnement

Selvom din Opel blev solgt med gode reservedele, vil du gøre dig selv og din bil en fordel ved at foretage udskiftninger på dine viskerblade og dine gummiviskere. Du vil nemlig kunne opleve de typiske striber på forruden, eller endda den irriterende lyd af viskeren som slæber hen over forruden, hvis ikke dine vinduesviskere bliver udskiftet regelmæssigt.

Med vores abonnement vil du undgår disse frustrationer. For selvom du vender dig til snavset på ruden, bliver dit udsyn svækket af dårlige viskere. Også selvom du ikke nødvendigvis har lagt mærke til det. Derfor tilbyder vi med vores abonnement et sæt nye vinduesviskere ved køb, samt et nyt sæt 6 måneder efter første bestilling. Det eneste du skal gøre er at vælge den vinduesviskerpakke som passer din Opel og derefter indtaste dine oplysninger og din nummerplade. Så står vi for resten.

Få fri fragt og hjælp til montering

Når du bestiller hos os får du fri fragt på din bestilling. Og ikke nok med det så tilbyder vi også hjælp til montering af dine viskere, hvis du har bopæl i bestemte postnumre. Det gør vi gerne på din hjemmeadresse.

Bestil dit vinduesviskerabonnement her og oplev forskellen.

Modeller:
Adam, Karl, Astra, Insignia, Zafira, Combo,

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.