Vinduesvisker til Renault

Renault S.A. er en fransk bilfabrikant grundlagt d. 24. dec. 1898 af Louis Renault og hans brødre. De havde tidligt gode resultater i motorsport, men den første kommercielle succes var leverancen af hyrevogne til Paris. Renault driver bilmærket Renault og gennem en alliance med Nissan Motor har Renault en betydelig aktieandel i Nissan, mens Nissan har en betydelig aktieandel i Renault. Renault ejer også den rumænske bilfabrikant Automobile Dacia, der fungerer som Renaults low-end mærke. Koncernens tidligere lastbilsdivision blev i 2001 frasolgt til AB Volvo, hvor den drives under navnet Renault Trucks. Senest i 2012 har Renault sammen med Nissan opkøbt selskabet AutoVAZ, som står bag russiske Lada.
Renault er kendt for sin rolle i motorsport og dens succes i årenes løb i rally -Første forkæmper for WRC- og Formel 1 -tolv motor constructor mesterskaber og elleve førerens championships- og leverandøren af Formula E el-racerbiler.

Under første verdenskrig producerede de våben, ammunition, motorer og frem for alt den lette kampvogn FT17. Efter krigen lancerede de en række forskellige modeller, i modsætning til landsmanden Citroën, som koncentrerede sig om én bestemt model.
I mellemkrigstiden begyndte de også at fremstille blandt andet lastbiler og jernbanemateriel. Louis Renault satte sig ved roret og styrede virksomheden egenhændigt.
Under anden verdenskrig blev Renault overtaget af tyskerne og derfor bombet af det britiske RAF. Efter befrielsen blev Louis Renault arresteret, sigtet for landsforræderi. Han døde af sygdom, før han nåede at blive stillet for en domstol.
Virksomheden blev nationaliseret sammen med en del anden fransk industri i januar 1945.
Viskeriet.dk sælger viskerblade til alle Renault modeller. Vores viskerblade/vinduesviskere er af høj kvalitet enten af mærket Bosch eller Valeo

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.