Vinduesvisker til Fiat

Fiat er en Italiensk bilfabriakant med hovedsæde i Torino. Fiat blev grundlagt i 1899 af en gruppe investorer her i blandt Giovanni Agnelli. Gennem sin mere end end 110 års historie har Fiat fremstillet biler.

I 2011 havde Fiat en omsætning på 59,559 mia. Euro og i 2010 i alt 137.800 ansatte. I 2011 blev produceret ca. 2,4 mio. motoriserede køretøjer.

Anno 2011, var Fiat-koncernen (eksklusiv datterselskabet Chrysler Group LLC) verdens 11. største bilproducent og den tredjestørste fra Europa, målt på antal solgte enheder.

Fiats bilmodeller bygges omkring i verden. Uden For italien er produceres der flest biler i Brasilien, hvor Fiat er markedsledende. Koncernen har også fabrikker i Argentina og Polen, samt en lang historie for licensproduktion i andre lande. Fiat driver også flere alliancer og joint ventures omkring i verden, de væsentligste i Italien, Frankrig, Tyrkiet, Serbien, Indien og Kina.

I 2009 indgik Fiat et samarbejde med den amerikanske bilproducent Chrysler, hvilket bl.a. indebar, at Fiat erhvervede et større aktiepost i Chrysler. Fiat købte løbende op i Chrysler, og den 1. januar 2014 overtog Fiat samtlige aktier i Chrysler-gruppen, der således indgår som et helejet datterselskab i Fiat-gruppen.

I dag bliver alle nye biler udstyret med enten Bosch eller Valeo vinduesviskere/viskerblade når de triller ud fra fabrikkerne rundt omkring i verden. Ønsker du også viskerblade i original kvalitet, så sælger vi hos Viskeriet de samme viskere som de får på fabrikken.

Husk at vi sælger alle viskerblade til samme pris uanset hvilken Fiat model du har.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.