Vinduesvisker til Dacia

Dacia er en Rumænsk bilfabrikant og bilmærke, navngivet efter den historiske provins Dakien (Latinsk: Dacia) som fandtes i, hvad der i dag er nutidens Rumænien.

Dacia er et datterselskab til den franske bilfabrikant Renault og Rumæniens største eksportvirksomhed med en andel på 10 % af landets samlede eksport.

Automobile Dacia virksomheden blev grundlagt i 1966 under navnet Uzina de Autoturisme Pitești (UAP). Den primære fabrik blev bygget i 1968, i Colibaşi (nu kaldt Mioveni), nær Pitesti.

Dacia fik værktøj og primære designs fra Renault 12. I starten fremstillede man modellen Renault 8, under licens kendt som Dacia 1100.

I September 1999 blev Dacia købt af Renault, med udgangspunkt i at gøre Rumænien til Renaults hovedsæde for bil udvikling i Centraleuropa og Østeuropa. Samtidig blev investeringerne i Dacia øget.

I 80’erne forlod Dacia det danske marked efter kvalitetsproblemer.

Men i april 2013 kom Dacia tilbage med Dacia Lodgy og senere på året kom Dacia Sandero og Dacia Logan MCV, mens at Dacia Duster blev lanceret i starten af marts 2014.

Efterfølgende er alle modeller kommet i stepway versioner samt Techroad versioner.

Dacia i Danmark er kendt som en prisbillig familiebil, hvor du får meget valuta for dine penge i form af teknisk udstyr og diverse andre komfort udstyrspakker.

Når en Dacia bliver leveret til kunden, vil den være udstyret enten med viskerblade/vinduesviskere fra enten Bosch eller Valeo, som er præcis de samme som vi sælger på Viskeriet.dk.

Vi tilbyder i udvalgte postnumre at montere dine nye viskerblade til en fordelagtig pris på kun 65 kr.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.