Vinduesvisker til BMW

Bayerische Motoren Werke AG BMW er en tysk bil-, motorcykel- og motorfabrikant som er grundlagt i 1916. BMW har hovedsæde i München, Tyskland. Koncernen ejer også bilmærket MINI og er moderselskab til Rolls-Royce Motor company. BMW producerer motorcykler under BMW Motorrad og Husqvarna mærkerne. I 2010 fremstillede BMW-koncernen i alt 1.481.253 biler og 112.271 motorcykler på tværs af alle koncernens mærker.

I 1950’erne så BMW et marked for meget små biler og løsningen blev licensproduktion af italienske Isettaer – den såkaldte BMW Isetta.
BMW har været gennem adskillige kriser i sin historie, men har siden slutningen af 1960’erne været i konstant fremgang. I 1971 lå årsproduktionen på ca. 180.000 enheder, men er i dag oppe på over 1 million. Produkterne regnes både for bil- og mc-produktion for at ligge i den højere ende af skalaen, hvilket priserne også giver udtryk for.
BMWs motorkøretøjer ligger i øverste klasse af luksus/sport segmentet, og deres modeller bære præg af kvalitet og holdbarhed på kryds og tværs af MC og bil produktion.

Viskerblade til BMW.

BMW samarbejder med Bosch om levering af blandt andet viskerblade/vinduesviskere til deres produktion.
Som til alle andre bilmærker/ modeller sælger Viskeriet.dk de samme viskerblade til konkurrencedygtige priser.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.