Vinduesvisker til Alfa Romeo

Alfa Romeo Automobiles S.p.A. sommetider blot kaldet Alfa er en italiensk bilproducent. Virksomheden er grundlagt som A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) 24. juni 1910 i Milano, hvor hovedsædet fortsat ligger. Siden 1911 har virksomheden været involveret i racerløb og den har et renommé for at bygge dyre sportsbiler.

Alfa var ejet af et statsejet italiensk holdingselskab Istituto per la Ricostruzione Industriale fra 1932 til 1986, hvor den blev overtaget af Fiat-koncernen, og siden februar 2007 en del af Fiat Group Automobiles S.p.A. I 2011 blev der fremstillet 130.000 Alfa Romeo-biler

Alfa Romeos logo er tegnet af grafikeren Romano Cattaneo i 1910 og er inspireret af Viscontifamiliens våbenskjold med det røde kors og biscione (slangen der æder et menneske), der kan ses over den store port til slottet Castello Sforzesco i Milano. Med hjælp fra designeren Giuseppe Merosi blev Milanos byvåben integreret i det runde logo, der er omkranset af en mørkeblå ring. Laurbærkransen rundt om logoet blev tilføjet efter Alfa Romeos sejr i det første automobile verdensmesterskab (nutidens Formel 1) i 1925.

Skal du bruge nye viskerblade/vinduesviskere til din Alfa Romeo, så kan vi på viskeriet.dk levere kvalitets viskere fra Bosch eller Valeo til alle modeller.

Husk at vi på Viskeriet.dk sælger alle viskerblade til samme pris uanset Alfa Romeo model.

Det er nemt, hurtigt og simpelt at bestille hos os.

Indtast blot din nummerplade og dine kontakt oplysninger og vi sørger for at sende dig de rigtige vinduesviskere.

Når du modtager dine Viskerblade medfølger der rense servietter så du kan pudse dine ruder inden montering.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.