Generelle oplysninger

Rekidens Inc
CVR-nr. 41959754
Mårvænget 19, 2860 Søborg
info@viskeriet.dk

Betaling

Vi accepterer følgende kort:

Visa
Master
Mastro

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.**

Levering i Danmark

Alle vare sendes med GLS/DAO til valgte/nærmeste pakkeshop eller til døren (tilkøbes mulighed).

Pris for levering til pakkeshop er 0,- DKK Levering til døren koster 49,- DKK uanset ordrestørrelse.

Leveringstiden er 1-4 hverdage.

Betaling

Betaling for levering trækkes på dit betalingskort samme dag som afsendelse finder sted. Pakker afsendes via GLS/DAO. Kvittering for hvert køb via betalingskort fremsendes pr. email.
Hvis betaling ikke sker senest ved forfald, opkræves et gebyr for hver rykkerskrivelse på 10 % af regningens størrelse. Ved en for sen betaling forbeholder Viskeriet.dk sig ret til at pålægge morarenter i henhold til renteloven §5, stk. 1. Modtages betaling for abonnement ikke, kan Viskeriet.dk uden varsel ophæve abonnementsaftalen.

Ændring af betalingsoplysninger på Deres abonnement

Såfremt De får nyt betalingskort eller De under andre omstændigheder ændrer betalingsoplysninger, er det vigtigt at De går ind på deres profil og ændre Deres oplysninger. Hvis De ikke ændrer dine oplysninger, vil Viskeriet.dk ikke have mulighed for, at trække betaling for Deres ordre, og De vil dermed ingen varer modtage. Hvis De er i tvivl er De meget velkommen til, at kontakte os på Info@Viskeriet.dk. Alternativt kan du slette dit abonnement og oprette et nyt med de korrekte kortdata.

Behandling af personlige oplysninger

For at administrere dit køb behandler Viskeriet.dk en række oplysninger om dig, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og andre forhold af betydning for dit køb. Ved køb giver du samtykke til, at vi kan benytte oplysningerne til administration af dit køb samt til statistiske formål.

  1. Elektronisk og telefonisk henvendelse

Som betingelse af køb af vare hos Viskeriet.dk, giver du samtidig samtykke til at Viskeriet.dk må kontakte dig med elektronisk post og kontakte dig via telefon. Du vil modtage elektroniske meddelelser i form af e-mails på din registrerede e-mailadresse og SMS-beskeder på det registrerede mobiltelefonnummer.

Viskeriet.dk vil via elektronisk post kontakte dig med informationer om opdateringer, ændringer mv. vedrørende dit køb hos Viskeriet.dk.

Du kan til enhver tid afmelde disse beskeder ved at besvare “AFMELD” i en af de mails, vi sender til dig.

Persondatapolitik

Se vores persondatapolitik her

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@viskeriet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 29. September 2018